Aperitive cu carne

Reteta Crenvusti cu maioneza

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 10m 
daliatrifa12 postat de
Postat pe: 14-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Cel mai dorit aperitiv de sarbatori sau zile onomastice

ingrediente

8 portii

   10 cremvusti de porc
   3 gogosari murati
   1 ceapa
   1 galbenus de ou
   putina boia de ardei dulce
   50 ml de ulei
   smantana
   sare

mod de preparare

Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii se fierb. Intre timp se feliaza gogosarii, se taie ceapa solzisori sau se rade. Dupa ce au fiert crenvustii se taie rondele si se pun peste ceapa si gogosari. Maioneza se subtiaza cu putina smantana si se pune peste crenvustii reci.
Incearca si Chifle cu sunca si spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
crenvusti
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.