Aperitive cu carne

Reteta Limba cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o pasta omogena. Se subtiaza cu lapte

ingrediente

   500 gr limba
   1 lamaie
   2 linguri de unt
   3 linguri de faina
   1 cana de lapte
   sare
   zarzavat de supa

mod de preparare

Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o pasta omogena. Se subtiaza cu lapte adaugat treptat, amestecand fara intrerupere cu o lingura de lemn in compozitie, ca sa nu se prinda de fundul cratitei. Sosul obtinut se fierbe pana cand devine de consistenta unei smantani, dupa care se lasa sa se raceasca si se rastoarna peste feliile de limba fiarta.
Platoul pe care se lucreaza se tine la rece si mancarea se serveste rece, ca aperitiv.





Alte aperitive:





Salata beouf


Oua umplute


Salata de vinete
Incearca si Pui Sanghai
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.