Aperitive cu carne

Reteta Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10h 
andraconstantinescu postat de
Postat pe: 30-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow-cooker - Reteta-Video"
 
Retete dietetice

ingrediente

2 portii

   4 muschiuleti de pui
   sare
   un varf de cutit de boia de ardei dulce
   o lingura faina
   un ou
   60 g de fulgi de porumb

mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie, se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. Intr-o farfurie, se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare. Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor, pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta). Se poate servi cu sos tzatziki.
Incearca si Rulada de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.