Aperitive cu carne

Reteta Pateu de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pateu de Conopida (Reteta Video)"
 
Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare. Se fierb cam 20 de minute.

ingrediente

   350 -400 gr de ficat de pui
   1 ceapa mare
   taiata in patru
   1 cescuta de apa
   100 gr unt
   ienihabar
   piper

mod de preparare

Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.

Se fierb cam 20 de minute, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga untul.
Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.


Pateul de casa se serveste cu paine proaspata de casa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Incearca si Rulada de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.