Aperitive cu carne

Reteta Placintele cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Placintelele cu carne de miel sunt un aperitiv cald sau o cina satioasa si usor digerabila.

ingrediente

   aluat pentru foietaj
   500 gr carne de miel
Pentru marinata:
   usturoi
   ceapa
   foaie de dafin
   cimbru
   vin rosu
   sare
   piper
   20 gr unt
   1 galbenus

mod de preparare

Se face un amestec de vin rosu, ceapa tocata, usturoi, cimbru, dafin. in aceasta marinata se pun bucatile de miel si se lasa 4 ore la frigider.




Se scoate carnea, se sterge, se taie in bucati de 3-4 cm, apoi se prajesc in unt pe toate partile.




Se intinde o foaie din aluat, se taie patrate si se pune pe fiecare cate o bucata de carne de miel. Se lipesc pe margini cu un pic de apa, se ung deasupra cu galbenus batut si se coc 10 minute la cuptor.


Placintelele se servesc calde, ca atare sau alaturi de un piure fin de cartofi.

Incearca si Chiftelute din ciuperci cu sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu carne de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.