Aperitive cu carne

Reteta Pomana porcului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Conform traditiei, porcul se taie in ziua de Ignat. Dupa taiere, se obisnuieste ca toti cei de fata sa fie invitati Ia pomana porcului. Carnea si orga

ingrediente

   400g pulpa de porc
   400g piept de porc
   200g ficat de porc
   200 g rinichi de porc
   4 linguri de untura
   o capatana de usturoi
   soric proaspat
   sare

mod de preparare

Conform traditiei, porcul se taie in ziua de Ignat. Dupa taiere, se obisnuieste ca toti cei de fata sa fie invitati Ia pomana porcului. Carnea si organele se taie in bucati de marime potrivita si se rumenesc in untura, iar soriciul se taie in fasii si se freaca bine cu sare grunjoasa. Se prepara un mujdei din usturoi pisat, cu putina sare si apa rece.
Pomana porcului se serveste cu mamaliguta calda, cu tuica sau cu vin rosu.





Alte aperitive recomandate





Rulada de spanac


Ciuperci umplute


Dovlecei umpluti
Incearca si Patè din ficat de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.