Aperitive cu carne

Reteta Pui pane (dajaj pane)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pui cu usturoi si bere la sticla - reteta video"
 
>
Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.
Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri

ingrediente

   carne de pui
   o ceapa
   o lamaie
   2 oua
   faina
   pesmet
   sare
   piper
   1.2 lingurita scortisoara

mod de preparare




Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.


Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri.


Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem nevoie de sucul ei(eu am bagat la blender).


Apoi stoarcem zeama de la o lamaie si punem puiul la marinat in piureul obtinut din ceapa si zeama de lamaie ptr 30 de minute min(eu am tinut 1 ora).


Dupa care incepem procedeul stiut faina,ou si la final pesmetul in care am pus scortisoara,sare piper si prajim in ulei pina sint rumenite foarte bine.
Pofta buna!





Reteta Pui pane (dajaj pane) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro





Alte retete cu gasiti aici:


Dovlecei orientali,


Snitel egiptean
Incearca si Crochete de piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane (dajaj pane)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.