Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de ap
Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de apa. Ungem carnea batuta putin, cu crema de usturoi, o rulam si o legam cu un cordon. O prajim pe toate partile in ulei incins, o saram si , adaugand putina sub ea, o coacem in cuptorul preincalzit, acoperita, timp de 30-35 de minute, apoi mai prajim timp de 15-20 de minute, fara capac, stropind-o, pana se inroseste. O racim scotand-o din cuptor, apoi inca 3-4 ore in frigider.
Alte mancaruri recomandate
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSimple și usor de facut, cu ingrediente putine!
Desert rondele din foietaj umplute cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii