Aperitive cu carne

Reteta Rulouri cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Filipescu_17758 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul feliei de carne. Se ruleaza, se trece pr

ingrediente

   Piept de pui
   baton de cascaval
   sunca feliata
   faina
   ou
   susan
   ulei

mod de preparare

Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul feliei de carne. Se ruleaza, se trece prin faina,ou si susan. Se prajeste in ulei incins cam 15min.
Incearca si Sarmalute foitaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu susan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.