Aperitive cu ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ISAILA ADINA-LILIANA 2450 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata ust

ingrediente

   500 gr. ciuperci
   200 gr. maioneza
   5-6 catei usturoi
   cimbru
   piper alb
   busuioc

mod de preparare

Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu maioneza, un praf de busuioc, putin cimbru, piper alb-dupa gust. Ciupercile se toaca marunt, dupa care se amesteca cu maioneza cu usturoi.
Se serveste rece, cu vin alb
Incearca si Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite