Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu zarzavat in aluat de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile se curata de codite si se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se pun la prajit in untul topit, usturoiul si zarzavaturile. Se sareaza si s

ingrediente

   16 ciuperci albe
   zeama de la 1 lamaie
   4 catei de usturoi
   3 linguri de zarzavat mixt frunze de patrunjel
   hatmatuchi
   marar
   cimbru
   60 gr unt topit
   sare
   piper
pentru aluat:
   4 oua
   125 gr faina
   125 gr amidon
   250 ml bere
   100 gr unt topit

mod de preparare

Ciupercile se curata de codite si se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se pun la prajit in untul topit, usturoiul si zarzavaturile. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se amesteca faina cu amidonul, galbenusurile si berea, iar la final se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se invelesc ciupercile in acest aluat si se pun la prajit in untul bine incins.
Se servesc calde.





Alte retete:





Ciuperci umplute


Ciuperci la cuptor


Placinta de dovleac
Incearca si Ciuperci umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu zarzavat in aluat de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.