In orice sezon, mai ales toamna, ciupercile pot deveni un preparat delicios!
Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care, cu un servetel absorbant, strangem din palariute tot sucul lasat.
Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute cu sare si legume deshidratate.
Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciupercuta, se sparge cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc reci, ca aperitive!
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii