Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul,
Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina, iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor, de jos in sus, pentru a pastra compozitia aerata.
Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins, fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca, poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.
Se seresc impreuna cu un pahar de bere rece.Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii