O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post! Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa
O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post! Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata ,se scurg de apa
si se mixeaza cu : faina, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper, vegeta, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine mai adaugam pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam chiftelute, pe care le trecem prin pesmet si apoi le rumenim in ulei incins. Cine doreste le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute.
Sunt foarte bune calde dar si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii