Am vrut sa fac rosii umplute initial, dar am dat in mintea copiilor si a iesit altceva, frumos zic eu.
Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Ardeiul curatat de seminte se spala si se taie marunt. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Aceste legume se freaca cu putina sare si se lasa sa iasa apa din ele. Rosiile se spala, se taie un capac la baza lor, dupa care se elimina semintele. Legumele se amesteca cu branza pufoasa si cu 3-4 fire de marar spalate si tocate. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie. Se rade cascavalul si se presara peste rosii. Se scot samburii de la masline, apoi se formeaza ochii, ciocul si urechile bufnitelor si se fixeaza peste cascavalul ras. Se pun bufnitele pe o farfurie pe care sunt asezate restul firelor de marar spalate, ce servesc drept cuib.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii