Aperitive cu legume

Reteta Cuib de bufnite

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
andraconstantinescu postat de
Postat pe: 12-08-2016
Adaugă în cartea de bucate
Am vrut sa fac rosii umplute initial, dar am dat in mintea copiilor si a iesit altceva, frumos zic eu.

ingrediente

4 portii

   50 g castravete
   50 g ardei Kapia rosu
   50 g ceapa
   sare
   doua rosii mici si una mare
   140 g branza pufoasa cu smantana
   o legatura de marar verde
   50 g cascaval
   doua masline.

mod de preparare

Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Ardeiul curatat de seminte se spala si se taie marunt. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Aceste legume se freaca cu putina sare si se lasa sa iasa apa din ele. Rosiile se spala, se taie un capac la baza lor, dupa care se elimina semintele. Legumele se amesteca cu branza pufoasa si cu 3-4 fire de marar spalate si tocate. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie. Se rade cascavalul si se presara peste rosii. Se scot samburii de la masline, apoi se formeaza ochii, ciocul si urechile bufnitelor si se fixeaza peste cascavalul ras. Se pun bufnitele pe o farfurie pe care sunt asezate restul firelor de marar spalate, ce servesc drept cuib.
Incearca si Corabioare de ardei gras cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de bufnite" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.