Aperitive cu legume

Reteta Dovlecel cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu maioneza.

ingrediente

   2-3 dovlecei mici
   200 gr briza de vaci
   o ceapa foarte mica
   marar
   maioneza
   sare

mod de preparare

Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi.(nu trebuie sa mai contina apa) Branza de vaci se amesteca cu maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet.


Se serveste in bol, ornat cu rosii si ardei

Incearca si Samoosa, aperitiv indian
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.