Fasole batuta in cuib este o delicioasa mancare de fasole. Pentru a pregati aceasta reteta va trebuie 500 g fasole uscata.
Fasole batuta in cuib este o delicioasa mancare de fasole. Fasolea se curata si se pune la inmuiat cateva ore.
Dupa ce si-a marit volumul,fasolea se spala in cateva ape si se pune la fiert 60 min.
Se schimba apa in care fierbe fasolea de 2 ori.
Dupa fierbere, fasolea se strecoara si se lasa la racit.
Dupa racire, se paseaza cu mixerul, apoi se amesteca cu usturoiul zdrobit, ulei, piper macinat si sare dupa gust.
Se prepara un sos din bulion, prajit in putin ulei si diluat cu putina apa.
Sosul se pune pe deasupra fasolei batute.
Ceapa se taie rondele si se prajeste pana capata o culoare aurie.
In tipul cat fierbe fasolea,din aluatul de foietaj se decupeaza forme rotunde,se coc la cuptor pe dosul unor castronele formand niste cuiburi.
Fiecare cuib din aluat il vom umple cu fasole batuta.
Fasole batuta in cuib se serveste sprituit cu sos, iar deasupra decoram cu rondele de ceapa prajita.
Oala Calve Spania de la Kitchenshop, mi-ar fi utila la pregatirea acestei retete!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii