Se alege, se spala si se moaie fasolea din ajun. A doua zi se pun la fiert, se lasa sa dea citeva clocote, apoi se scurge apa inlocuind-o cu alta apa
Se alege, se spala si se moaie fasolea din ajun. A doua zi se pun la fiert, se lasa sa dea citeva clocote, apoi se scurge apa inlocuind-o cu alta apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. Se lasa fasolea sa fiarba bine in ultima apa (pina se poate strivi bobul cu usurinta intre degete), se strecoara si se trece prin sita. Ceapa taiata pestisori se prajeste in ulei, se adauga boiaua si se amesteca. Fasolea trecuta prin sita se pune intr-un castron si se freaca cu uleiul ramas de la prajitul cepei pina se obtine o pasta spumoasa. Se sareaza, se adauga usturoiul si se amesteca. Apoi se asaza pe o farfurie de servit, presarind deasupra ceapa prajita
Se serveste cu muraturi, salata de sfecla, varza, etc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii