Aperitive cu legume

Reteta Gulii fierte umplute cu crema de branza si busuioc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o

ingrediente

   30 dkg crema de branza
   2-4 fire de busuioc proaspete
   2 buca gulii albe
   Piper alb macinat
   Sare

mod de preparare

Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie. Apoi punem crema de branza intr-un vas mic. Taiem marunt busuiocul si il adaugam la crema, adaugam putina frisca sau un iaurt natural. Amestecam bine si umplem guliile. Decoram cu masline negre si varza creata rosie (putem folosi si frunze de menta, piperul si sarea le punem in crema inainte sa umplem guliile).
Alte retete recomandate





Zacusca vinete


Ciuperci umplute


Supa de rosii
Incearca si Malai cu dovleac
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii fierte umplute cu crema de branza si busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.