1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele. 2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga ber
1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele.
2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga berea mixand pana la disparitia spumei.
3.Se trec inelele de ceapa prin compozitie, dupa care se transfera pe o farfurie pentru a se scurge surplusul de mixtura.
4.Intr-un vas de prajit, cu pereti mai inalti(sau friteoza) se pune ulei.
5. Cand uleiul este destul de incins se pun inelele din ceapa si se prajesc la foc mare aproximativ 5 minute, sau pana acestea devin crocante si capata o frumoasa culoare galben- aurie.
Fierbinti, langa o bere rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPe noi ne pasioneaza sa mergem dupa ciuperci prin padure, asa ca vara si toamna, profitam de ce ne ofera natura. Ciupercutele...
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii