Aperitive cu legume

Reteta Rosii umplute cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o
lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja.
Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi i

ingrediente

   8 rosii potrivit de mari
   200 g branza de vaci
   3 linguri de ulei de masline
   1 legatura de verdeata (patrunjel
   telina
   marar
   tarhon
   cimbru)
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o


lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja.


Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi in mixer cu branza de vaci, adaugandu-se ulei, putina sare si piper. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se acopera cu capacelul.


Se servesc Imediat.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu rosii:


Supa de rosii cu galuste


Ciorba de rosii
Incearca si Dovlecei crocanti
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.