Se coc vinetele. Se curata si se scoate miezul. Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal). Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un
Se coc vinetele. Se curata si se scoate miezul. Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal). Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot. In acest caz adaugam galbenusul in timpul mixarii. Se pun vinetele intr-un castron unde se adauga uleiul si sare dupa gust. Pentru cine doreste mai dietetic poate fierbe un dovlecel, care se adauga in vinete in timpul mixarii. Se spala rosiile si se sterg cu hartie absorbanta. Se taie cate un capacel la fiecare. Se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu rosiile cu vinete, se adauga capacelul. Se fac cate doi ochisori din maioneza, si se pun boabe de piper. Pe un platou se pune salata spalata si scursa bine,rosiile si in mijoc ceapa verde. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Alte retete in imagini recomandate
Ciuperci umplute
Curcan umplut
Muschi de porc la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii