Aperitive cu legume

Reteta Sparanghel cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.
Sosul se prepara astfel: se fr

ingrediente

   2 oua
   1
   5 pahare ulei
   1 lingurita mustar
   1 lingurita patrunjel
   5-6 cozi de ceapa verde
   sare
   1 lingurita piper
   varfuri de sparanghel

mod de preparare

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.

Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu mustarul, patrunjelul verde tocat fin, cozile de ceapa verde taiate marunt, sare, piper si se toarna peste varfurile de sparanghel fierte.
Se serveste cald cu crutoane si cu felii subtiri de cascaval

Alte retete:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

Ciuperci la cuptor
Incearca si Chiftelute combinate de soia
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu sos tartar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.