Spring rolls este o reteta rapida si delicioasa din bucataria asiatica.
Mugurii de fasole mung se scurg de apa.
Morcovul se curata si se taie in fasii.
Ceapa verde se taie rondele subtiri.
Varza se taie in fasii.
Intr-un bol punem varza taiata fasii subtiri, morcovul, ceapa verde si mugurii de fasole mung.
Punem apa la fiert, cand incepe sa clocoteasca oprim focul. Punem taiteii de orez si ii lasam 5 minute. Ii strecuram si ii taiem cu foarfeca de bucatarie in bucati de 5 cm. Ii punem in bolul cu legume si amestecam.
Se pune apa calduta intr-o oala si introducem o foaie de orez. Se tine un minut sau pana cand incepe sa se inmoaie.
Se pune pe masa de lucru si se pune o lingura de legume. Impaturim, mai intai rulam partea in care am pus amestecul, impaturim partile si apoi rulam pana la capat. Punem deoparte pe farfurie si continuam cu restul pachetelelor.
Se prajesc la tigaie sau in baie de ulei.
Se servesc cu sos iute si dulce.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii