Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mu
Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mult in abur. Este gata atunci cand este moale si nu contine apa. Lasam sa se raceasca, zdrobim cu un tel sau furculita, dar nu trebuie mult pentru ca deja e moale. Intre timp se prepara maioneza cu un oua, putin mustar si ulei. Daca va place cu mai multa maioneza atunci faceti mai multa maioneza. Se taie ceapa marunt se adauga la vinete impreuna cu maioneza, se pune sare, piper dupa gust si pune la rece.
Se serveste pe paine proaspata cu ardei si rosii sau se pune intr-un bol si se decoreaza dupa placul fiecaruia.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii