Aperitive cu oua

Reteta Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
andu4bidden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese sunt cele mai bune si rapide dulciuri, gata in cateva minute si savurate la fel de repede.

ingrediente

   cateva felii de paine
   2 oua
   lapte
   dulceata de cirese
   ulei pentru prajit.

mod de preparare

Mama obisnuia sa ne faca la micul dejun, aceste friganele, mie si sorei mele. Ne placeau foarte mult cu dulceata de cirese si ma gandesc ce bune ar fi fost niste cirese rosii facute dulceata din Camara cu Bunatati din Natura.

Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant.

Pofta buna!


Friganelele se ung cu dulceata de cirese de la Bunatati din natura si se servesc alaturi de o cana de lapte.

Incearca si Oua in cuib pe spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.