Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bi

ingrediente

   6 oua crude
   sare
   piper macinat
   1/2 kg cartofi
   1 ceasca de ulei
   4 rosii
   2 ardei

mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se spala in mai multe ape, se scurg in prosop curat si se lasa deoparte. Sase oua se bat bine cu sare, piper macinat si o ceasca de apa rece. Cand ouale arata ca o spuma, se adauga cartofii, se mai bate amestecul un minut si se rastoarna in tigaia cu ulei incins. Omleta se intoarce cand s-a rumenit pe o parte. Se face la foc mic.
Cand s-a rumenit, se scoate pe un platou, se ruleaza, se taie felii si se serveste cu jumatati de rosii sau de ardei gras.





Alte aperitive retete recomandate





Ciuperci umplute


Chiftele


Rulada spanac
Incearca si Omleta cu ciuperci si mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.