Aperitive cu oua

Reteta Omleta rustica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
andreea-georgiana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Omleta delicioasa(reteta video)"
 
>
Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati

ingrediente

   4 oua 1 cartof 1 carnat 1 ardei 1 ceapa sare
   piper branza

mod de preparare

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa. Dupa ce s-a calit totul se scoate pe o farfurie. Se goleste tot uleiul din tigaie. Ouale se bat cu sare, piper si o lingura de apa. Ingredientele calite se aseaza pe tigaie si deasupra se toarna ouale si se rade branza. Se lasa 2-3 min si apoi se intoarce pe cealalta parte.

Se serveste calda, cu paine prajita si eventual niste branza razuita deasupra. Alte retete recomandate:

Incearca si Omleta cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rustica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.