Aperitive cu oua

Reteta Omleta Valentina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
uninginer postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat.
Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de

ingrediente

   3 oua
   suc de sfecla rosie
   ulei
   sare
   condimente

mod de preparare

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat.
Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme.
Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie.
Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.

Se serveste cu cafea si briose
Incearca si Oua umplute cu sardele
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Valentina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite