Aperitive cu oua

Reteta Ou aperitiv cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul.

ingrediente

   6 oua
   30 g unt
   1 lingura sunca tocata
   1 lingurita pasta de sardele
   1 lingurita ceapa tocata marunt
   1 lingurita mustar
   1 lingurita patrunjel verde tocat
   sare
   piper
2 pahare sos picant obtinut din:
   1 pahar maioneza
   1 lingura hrean ras
   2 linguri smantana
   1 lingurita mustar (se amesteca maioneza usor cu smantana
   mustarul
   hreanul si sarea)

mod de preparare

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecand compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig -zag


Se garniseste cu patrunjel verde si masline.

Incearca si Oua puisor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou aperitiv cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.