Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu legume si cascaval Delaco

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Oua rosii de Pasti decorate cu frunzulite"
 
Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.

ingrediente

   200 ml supa dulce de pui (puteti folosi si cub de supa )
   1 lingurita gelatina
   cascaval afumat de la Delaco
   coji de ou
   legume

mod de preparare

Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume.




Punem la inmuiat gelatina in 50 ml supa apoi o incalzim usor si o adaugam la restul de supa. Legumele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara si se lasa la scurs.




Taiem cubulete de cascaval. Umplem cojile de ou cu legume fierte si cubulete de cascaval apoi turnam peste ele supa. Dam cojile de ou astfel umplute la rece pana lichidul se incheaga.




Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro




 


Ouale umplute se servesc pe suport de cascavalalaturi de alte aperitive la masa de Paste.

Incearca si Bulgarasi de conopida cu sote de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu legume si cascaval Delaco" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.