Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu conopida si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte

ingrediente

   6-12 rosii
   500 gr conopida
   2 oua
   100 ml ulei
   1 lingurita mustar
   1 lingura zeama de lamaie
   piper
   sare

mod de preparare




Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte cu sare, apoi se desface in bucatele si se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se servesc asezate pe foi de salata verde. Alte aperitive:





Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute
Incearca si Rosii umplute cu ton in ulei
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida si maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.