Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu cruditati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.
Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate fel

ingrediente

   2 oua fierte tari
   200 g sunca slaba
   6 rosii mijlocii
   2 linguri verdeata tocata
   miezul de la 2 salate verzi
   2 lamai
   2 linguri de ulei
   sare
   usturoi

mod de preparare

Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.


Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de la doua rosii.


Se sareaza amestecul si se condimenteaza cu usturoi tocat marunt sau cu piper macinat.


Se stoarce zeama de la jumatate de lamiie peste amestec, se pune ulei si se omogenizeaza, amestecind usor.


Umplem rosiile, le punem pe un platou, se tin la rece citeva ore si se servesc intregi.
Alte retete recomandate





Salate


Salata orientala


Salata de pui
Incearca si Rosii umplute cu oua fierte tari
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu cruditati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.