Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.
Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, s

ingrediente

   6-8 rosii mijlocii
   100 g macaroane fierte si scurse
   1 ou fiert tare
   1 lingura de unt incalzit
   2 linguri smintina
   100 g cascaval
   sare

mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.


Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul taiat felii subtiri. Amestecul se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se umple rosiile.


Inainte de a se trece la umplerea lor, rosiile se spala, se scobesc de seminte si se scurg bine.


Astfel pregatite, rosiile, asezate pe un platou, se tin la rece.
Se servesc in aceeasi zi.
Incearca si Aperitive de rosii umplute cu salata de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.