Aperitive cu rosii

Reteta Rosii umplute cu mozzarella

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de loboda rosie"
 
O reteta de rosii umplute foarte gustoasa si sanatoasa, un aperitiv rece perfect in zilele calde. Pentru aceasta reteta de aperitive cu rosii se recomanda mozzarella Granarolo.

ingrediente

   4 rosii mari
   300g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g
   in zer sau mini Granarolo 1kg)
   50g masline negre fara samburi
   20g de capere
   80g paine toast
   fara coaja
   10 frunze de busuioc
   30ml ulei extra virgin
   sare

mod de preparare

1. Decojiti rosiile dupa ce le-ati spalat. Scoateti miezul, presarati putina sare pe fiecare rosie si lasati-le sa se scurga.




2. Taiati paine toast in cubulete si prajiti-le intr-o tigaie.




3. Intr-un castron amestecati maslinele, caperele tocate fin si mozzarella Granarolo. Asezonati cu ulei de masline, sare si cateva frunze de busuioc tocate marunt. Adaugati cubulete de paine prajita.




4. Umpleti rosiile pregatite anterior cu acest amestec.




 




Decorati cu frunze de busuioc si stropiti cu ulei de masline.


Rosiile umplute cu mozzarella se servesc reci si se pastreaza la frigider.

Incearca si Rosii cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu mozzarella" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.