Jumari

Reteta Pogaci cu jumari de porc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
Higeia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia dizolvata. Se framanta p

ingrediente

   20 gr drojdie
   5oo gr faina
   250 ml lapte
   2 oua
   250 gr jumari
   1 lingurita sare

mod de preparare

Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.

In timp ce dospeste coca, jumarile se dau prin masina de tocat, sa se întinda ca o pasta. Se intinde coca in foaie, se pune pasta de jumari la mijloc si se impatureste ca la aluatul frantzuzesc. Se repeta operatia pana se termina jumarile. Se intinde o foaie de 1 cm. grosime si cu un pahar de vin se taie discuri. Se mai lasa putin la crescut in tava presarata cu faina. Se coc la foc potrivit.
Se servesc calde, la bere sau vin
Incearca si Jumari cu ficat de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaci cu jumari de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Jumari

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite