Dulceata

Reteta Dulceata de agrise si coacaze rosii

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
Anca Roman postat de
Postat pe: 04-09-2017
Adaugă în cartea de bucate
O bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei . Ea adora toate chestiile acre , asa ca am zis sa ii fac doua, trei borcanele de dulceata din fructele ei preferate in aceasta perioada.

ingrediente

6 portii

   0.7 kg agrise
   0.3 kk coacaze rosii
   170 gr Green Sugar gelifiant
   50 ml apa
   zeama de la jumate de lamaie

mod de preparare

Fructele le-am spalat in apa rece , curgatoare .
Agrisele le-am taiat in jumatati dupa ce am rupt coditele si varful negru .
Coacazele rosii le-am luat de pe ciorchine .
Peste fructe am stors zeama de lamaie.
Intr-un vas am pus indulcitorul gelifiant si apa si am pus pe foc mic .
Am amestecat pana s-a topit indulcitorul .
Am adaugat fructele si le-am lasat sa fiarba 10 minute , amestecand din cand in cand.
Turnam dulceata in borcanele curatate foarte bine , punem capacul si asezam borcanul cu capacul in jos pentru 10-20 minute.
Le intoarcem si le lasam la racit .
Se pastreaza in camara si se consuma , dupa ce se desface , in cateva zile
Incearca si Gem de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de agrise si coacaze rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.