Compoturi

Reteta Cirese sau visine la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb, invelite in hartie in bain-marie,

ingrediente

   visine sau cirese
   apa
   zahar

mod de preparare

Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb, invelite in hartie in bain-marie, 30 de minute.
Se pot folosi pentru prajituri.



Alte retete recomandate:

Compot de caise

Dulceata de zmeura

Dulceata de visine
Incearca si Compot de visine conservat
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese sau visine la borcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Compoturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.