Trandafirii trebuie sa fie frumosi, bine copti si culesi de curand. Se aleg petalele, se cern sa nu ramana polen. Frecati cu mana petalele cu sarea de lamaie, pana cand petalele incep sa lase zeama, atunci adaugati restul de sare de lamaie si frecati in continuare.
Pregatiti siropul din zahar si 3 pahare de apa, legati bine si puneti petalele de trandafiri. Lasati sa se odihneasca un sfert de ora si apoi continuati fierberea ca la orice alta dulceata.
Reteta Dulceata de petale de trandafir a fost propusa de little coffee Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe