Lavashak este un desert deosebit. Pentru aceasta reteta se mixeaza cu blenderul vertical,pana se obtine o pasta.Se pot cali putin si apoi mixa,cum va e mai usor.
Se pune intr-o craticioara si se da la foc mic.
Se tine pe foc pana se obtine o pasta si lichidul s-a evaporat. Daca vi se pare prea acra se mai poate adauga zahar.
Se ia craticioara de pe foc si se toarna continutul intr-o tava.
Am folosit una de silicon,dar se poate pune pe o folie.
Se intinde ca sa fie cat mai subtire si se lasa la soare. S-a uscat intr-o zi,dar depinde cat de groasa e foaia si cat de puternic e soarele.
Se taie in bucatele si se serveste. Se poate usca si la cuptor, cateva ore la foc mic cu usa intredeschisa.
Lavashak e un snack sanatos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe