Ardei iuti in ulei de masline!
Se spala ardeii,se taie rondele mici si se pun intr-un vas de plastic sau de ceramica. Se acopera cu apa si otet de 9 grade in cantitati egale, se adauga un strop de sare si se lasa cel putin 24 de ore,apoi se scurg printr-un strecurator si se pun pe un prosop sa se traga tot lichidul. Cand se usuca ii asezam in borcanele, foarte bine presati si turnam peste ei ulei de masline. Punem capace si ii asezam in camara pentru iarna. Sa aveti pofta dragilor!Se servesc la supe,cirobe.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii