Dulceata simpla cu mure este ideala atat pentru micul dejun, cat si pentru desert, pentru clatite cu dulceata sau prajituri cu straturi de dulceata.
Fructele alese de codite sau alte impuritati si spalate se pun impreuna cu zaharul de pe o zi pe alta. Se amesteca din cand in cand. A doua zi, murele si-au lasat sucul si asa, cu totul, se pune cratita la fiert. In mod normal, dupa 20 minute, dulceata e gata. Se pune calda in borcane care se inchid cu capac si seintorc imediat cu susul in jos. Se lasa asa pana se racesc.
Dulceata se poate servi fie pe paine cu unt, fie in preparate dulci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii