Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult.
Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult. Se spala toate legumele si verdeata, se lasa la scurs. Se decojesc rosiile. Se taie cuburi toate legumele si se toaca verdeata. Se pune sare dupa gust. Se pune in borcane bine spalate si uscate, incercand sa inghesuitit cat mai multa pulpa de zarzavaturi in fiecare borcan. Le infiletati bine. Se fierb borcanele in bain-marie timp de 30 minute de la momentul fierberii apei. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se pastreaza la loc racoros.
Zarzavatul pentru iarna fara conservant se foloseste iarna la ciorba.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii