Zacusca

Reteta Zacusca de gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Gogosarii se curata de seminte, apoi se taie felii, se spala si se lasa la curs. Separat se pun rosiile la oparit, se curata de seminte si pielite si

ingrediente

   20 gogosari
   1 kg rosii
   4 vinete
   1 I ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Gogosarii se curata de seminte, apoi se taie felii, se spala si se lasa la curs. Separat se pun rosiile la oparit, se curata de seminte si pielite si se pun apoi cu gogosarii la fiert intr-un litru de ulei. Cand uleiul iese deasupra, se pun vinetele coapte si tocate, se mai fierbe un clocot si se pune la borcane. Se sigileaza borcanele, dupa care se leaga si se fierb in baie de apa aproximativ 30 de minute.
Se serveste ca aperitiv.


Alte retete culinare:





Cozonac moldovenesc Placinta de dovleac Rulada de porc
Incearca si Zacusca de ardei kapia
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.