Brinza de capra, gratinata, cu

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Brinza de capra, gratinata, cu

Ingrediente

  • Felii de brinza de capra
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Pentru dulceatza de zmeura
  • o ceapa mica (tocata marunt)
  • 200 g zmeura (proaspata sau congelata)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de zahar
  • 3 linguri otet de zmeura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.

Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.

Se servesc cu dulceatza de zmeura.

**** Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.

Reteta propusa de Austriaca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc