Ardeii mari, carnosi si proaspeti se spala, li se taie un capacel la codita si se curata apoi in interior de seminte. Se toaca prin masina de toca
Ardeii mari, carnosi si proaspeti se spala, li se taie un capacel la codita si se curata apoi in interior de seminte. Se toaca prin masina de tocat carne, se amesteca apoi cu sarea si se asaza in borcane. Se acopera borcanele si se pun intr-un loc racoros.
Se adauga cate o lingura in mancare, la nevoie.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii