Ardeii mari, carnosi si proaspeti se spala, li se taie un capacel la codita si se curata apoi in interior de seminte. Se toaca prin masina de toca
Ardeii mari, carnosi si proaspeti se spala, li se taie un capacel la codita si se curata apoi in interior de seminte. Se toaca prin masina de tocat carne, se amesteca apoi cu sarea si se asaza in borcane. Se acopera borcanele si se pun intr-un loc racoros.
Se adauga cate o lingura in mancare, la nevoie.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii