Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un
Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un vas mare si se lasa sa stea asa aproximativ 24 ore. Se pun in borcane si se toarna peste ei zeama ce au lasat-o. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.
Se pot umple cu varza sau conopida, iar apoi se servesc la mancarurile cu carne.
Alte retete:
Turta dulce Ciuperci la cuptor Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii