Se curata hreanul, se spala si se taie in rondele mici si fasii lungi. Se curata ardeii de cotoare, se apala si se pun cate 6-8 rondele de hrean in f
Se curata hreanul, se spala si se taie in rondele mici si fasii lungi. Se curata ardeii de cotoare, se apala si se pun cate 6-8 rondele de hrean in fiecare ardei. Se asaza jumatat din hreanul taiat fasii pe fundul unui borcan mare, apioi ardeiul. Se completeaza cu hreanul, apoi cu frunzele de hrean. Separat se clocotesc 3 l de apa, fara sare, care se toarna peste ardei. Se inchide apoi borcanul ermetic.
Se poate srevi la felurile principale cu carne. Alte retete:
Zacusca de vinete Varza murata Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii