Dovlecei sterilizati

Dovleceii sterilizati se pot folosi cu succes in sezonul rece, fie ca ingredient pentru mancare sau ca salata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei sterilizati

Ingrediente

  • dovlecei
  • apa

Mod de preparare

Se aleg dovlecei foarte tineti, sanatosi si mici. Se rad usor indepartand pielita, se taie in fasii subtiri si se oparesc 3-5 minute. Se scot, se lasa sa sescurga, se aseaza in borcane, unul langa altul si se toarna deasupra apa in care au fost opariti. Se sterilizeaza in prima zi 25-30 minute, iar a doua zi 10 minute.



Din dovleceii astfel conservati se pot prepara sufleuri sau diverse mancaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc