Ghiveci de legume

Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 5-6 buc vinete
  • 5 ardei
  • 5 gogosari
  • 1 kg rosii
  • 400 g ulei
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucati (pt curatirea rosiilor se

pun un minut in apa clocotita). Se caleste ceapa 5-10 min. in ulei apoi se pun ardeii si gogosarii. Se calesc inca 10 min apoi se pun rosiile, sare, piper boabe, 1-2 foi de dafin. Cind este gata, se pun in borcane, se pune o aspirina intreaga deasupra, se capseaza sau se leaga apoi se fierbe la bel-marin 60 min la foc mic, se scot si se acopera cu paturi pina se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori